Trade Republic heft rentedragende grens van €50.000 op

In het persbericht van dinsdag 28 mei laat Trade Republic weten dat het zijn grens van €50.000 voor het ontvangen van 4% rente opheft. Ook over het vermogen boven deze €50.000 grens ontvangen nieuwe en bestaande klanten het rentetarief van 4%. Dit rentetarief is in lijn met de Deposit facility rate (DFR) van de ECB die op dit moment 4,00% noteert. Hiermee ontvangen rekeninghouders van Trade Republic 1-op-1 de overnight interest rate die banken ook op het (spaar)geld van hun rekeninghouders ontvangen. De rente bij Trade Republic wordt dagelijks opgebouwd en maandelijks uitbetaald. 

Daarnaast meldt het bedrijf dat het 1 miljoen Trade Republic Debit Cards heeft uitgegeven in de afgelopen 5 maand. Vanaf nu kunnen nieuwe klanten zonder wachttijd zo’n Trade Republic Debit Card aanvragen, waarop gebruikers 1% Saveback ontvangen op consumptieve transacties, met een maximale uitkering van €15 per maand – deze grens blijft vooralsnog wel van kracht. Trade Republic werkt hierbij samen met Visa en is onder andere te gebruiken via Apple Pay. 

Meer over Trade Republic lees je in dit Artikel, en in dit Beste Brokers onderzoek. 

Welkomstcadeau Trade Republic.
Mocht je ook een account willen aanmaken bij Trade Republic, dan kun je profiteren van de promotie die ze hebben: ontvang een gratis aandeel van €10 bij het aanmaken van een account. Wil je hier gebruik van maken dan kun je via deze link een account aanmaken, of bij het aanmaken van je account de code: 7H1QH601 invullen om dit welkomstcadeau te activeren.  

Bovenstaande link (code) betreft een affiliate link. Mocht je deze activeren, dan kan ik ook een vergoeding van Trade Republic ontvangen. Actievoorwaarden Trade Republic zijn van kracht. 

Disclaimer 

Alle publicaties op deze website (https://beursbaas.eu), in de vorm van artikelen, documenten of andere vormen van (digitale) communicatie, zijn geen beleggingstips of -adviezen. Enkel wordt getracht informatie te geven over de beleggingswereld en het analyseren van bedrijven. Daarnaast kunnen er meningen worden gegeven over bedrijven specifiek, of over het sentiment van de economie als geheel. Deze meningen, ongeacht gepresenteerd met feiten en/of cijfers, zijn eveneens geen beleggingstips- of adviezen. De documentatie, gepresenteerd op de website, kan onjuistheden en/of onregelmatigheden bevatten. Doe altijd je eigen onderzoek en raadpleeg meerdere bronnen alvorens het overgaan tot mogelijke beleggingsbeslissingen. Beursbaas en/of de auteur(s) zijn geenszins verantwoordelijk voor eventuele geleden schade als gevolg van onjuistheden en/of onregelmatigheden in de communicatie en/of documentatie op de website of in de aangeboden producten en/of diensten. Bij het observeren van onjuistheden en/of onregelmatigheden, het verzoek om contact op te nemen zodat dit kan worden gecorrigeerd.