Beursbaas Lidmaatschap

Beursbaas Lidmaatschap. 
Naast de zelfstudie mogelijkheden op de website, heb ik gemerkt dat er een steeds grotere behoefte is voor het stellen van verdiepende vragen om de theorie goed te kunnen begrijpen. Middels het Beursbaas Lidmaatschap krijg je deze verdieping. 

Lid worden van Beursbaas kan voor €10 per maand (of €95 per jaar). Als lid krijg je de volgende voordelen: 

  • Gratis het E-Book Word de Beurs de Baas (t.w.v. €25). 
  • Toegang tot alle documenten op de website (t.w.v. ruim €100). 
  • Als eerste toegang tot de nieuwste content (t.w.v. ∞). 
  • Toegang tot de Beursbaas Kennisbank. 
  • Toegang tot de Beursbaas Community. 
  • Onbeperkte Q&A mogelijkheden. 
  • Toegang tot premium content, exclusief voor leden. 
  • Korting op 1-op-1 begeleidingstrajecten en sessies. 

Gratis het E-Book Word de Beurs de Baas.
Ontvang het E-Book Word de Beurs de Baas t.w.v. €25. Ik neem je mee naar de geheimen van de financiële wereld op basis van historische data, wetenschappelijke publicaties en de levenslessen van topbeleggers. 

Unlimited Access. 
Als lid heb je geheel gratis toegang tot alle documenten op de website (t.w.v. €100+). Dit is inclusief alle content in de toekomst. 

Toegang tot de Beursbaas Kennisbank. 
In de Beursbaas Kennisbank tref je uitleg van financiële begrippen. Met een simpele Ctrl + F kun je zoeken naar termen en onderwerpen waar je meer over te weten wilt komen of voor vragen waar je tegenaan loopt. Deze onderwerpen worden uitgebreid uitgelegd inclusief voorbeeldcalculaties. De Beursbaas Kennisbank is exclusief toegankelijk voor leden. 

Toegang tot de Beursbaas Community. 
Samen sta je sterker. Daarnaast is het veel leuker om gezamenlijk de geheimen van Planet Finance te ontdekken. Als lid heb je toegang tot de Beursbaas Community op Discord. 

Het doel van deze Beursbaas Community is om de beste kwaliteitsbedrijven van morgen te analyseren en te waarderen. Samen zie je meer dan alleen, help je ook mee? 

Onbeperkte Q&A. 
Geen vraag is te gek. Stel al je vragen die je hebt over Planet Finance in de Beursbaas Community. Onbeperkt houdt in: stel zoveel vragen als je wilt tot dat je het écht snapt. Hierbij gaan we samen streven naar het hoogst haalbare en doen we dingen niet voor de helft. Het gaat om jouw kennis en dus om jouw toekomst. En dat nemen we serieus. 

Toegang tot Premium content. 
Daarnaast ontvang je als lid exclusief toegang tot de omgeving met mijn eigen portfolio + investeringsthesis en transactiegeschiedenis. Ook zit er in dit bestand een live Watchlist, waarin alle aandelen die ik op het oog zullen worden opgenomen inclusief koersdoelen m.b.t. BUY, HOLD en SELL. 

Tevens ontvang je als lid premium analyses en research via e-mail. Denk aan een nieuwe analyse van een bedrijf, maandoverzichten of een kritische terugblik op een transactie in het verleden, zodat jij hier in het kader van het leereffect ook weer van kunt leren. 

Korting op 1-op-1 begeleiding (optioneel).
Naast de informatie in/op de website/documenten loop je ongetwijfeld tegen dingen aan waar je graag meer duiding over wilt hebben. Naast dat je als lid al je vragen kunt stellen (zie Q&A hierboven), en toegang hebt tot de Beursbaas Kennisbank, heb je ook de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief 1-op-1 sessies in te plannen om diep op een bepaald vraagstuk in te gaan. 

Jij staat hierbij centraal. Plan je 1-op-1 sessies in wanneer je dit wilt (ook in de avonden en in het weekend). Deze sessies hebben een standaard lengte van 50 minuten. Wil je een kortere of langere sessie, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Als lid krijg je een flinke korting op deze sessies; zo betaal je slechts €29,99 per 50 minuten. 

Prijs leden: €29,99 per 50 minuten. 
Prijs niet-leden: €49,99 per 50 minuten. 

Hoe kan ik lid worden? 
Ben je enthousiast geworden en wil je een lidmaatschap aangaan, neem dan contact op door een DM te sturen op een van de socials of door een E-mail te sturen. Je ontvangt vervolgens een e-mail met meer informatie en de lidmaatschapsvoorwaarden, plus instructies voor de maandelijkse betaling. Indien je akkoord bent, verwelkom ik je graag als mede-Beursbaas en hoop ik je te kunnen begeleiden in je reis naar het worden van een betere belegger en bovenal kennisrijk mens op Planet Finance! 

Of schaf een 1-jaars lidmaatschap aan met €25 korting via deze link: 1-Year Membership. Je ontvangt dan binnen 24 uur een welkomst e-mail met toegang tot alle documenten en toegang tot de Beursbaas Community op Discord.